Japanese sashimi bowl

11 ingredients / 440 calories / 20 mins.

Delicious raw salmon mixed with yuzu, wasabi, teriyaki and ginger makes a yummy sashimi salad. Great for body and mind!

Yuzu and wasabi paste can be bought in vegetable shops or supermarkets. Yuzu can be replaced by lime or orange if hard to find.

INGREDIENTS

60g
risotto- eller sushiris
1dl
vann
1/2ts
salt
120g
laksefilet
40g
vårløk
40g
agurk
20ts
wasabinøtter
1ts
yuzu juice
2tss
teriyakisaus
20g
syltet ingefær
2-4g
wasabi
20g
majones

HOW TO COOK IT

Steg #1

Kok opp ris, vann og salt under lokk. Skru varmen på laveste nivå og la stå i 40 minutter uten å røre

Steg #2

Kutt laksefilet i terninger på ca 1-2 cm

Steg #3

Bland sammen yuzu juice og teriyakisaus, og bruk til å marinere fisken rett før servering.

Steg #4

Kutt opp agurk og vårløk i skiver.

Steg #5

Anrett som på bildet

Steg #6

Ta et fint bilde, #pinkfish på Instagram